TBISS ще участва в Европейския Peering Форум 2024 във Виена

in Blog
Посещения: 271

TBISS (AS42295), признат лидер в глобалната интернет peering общност, с удоволствие обявява своето участие в Европейския Peering Форум 2024, който ще се проведе в Andaz Vienna Am Belvedere във Виена от 16 до 18 септември.

Както всяка година, TBISS е ангажиран да бъде на върха на иновациите в областта на интернет peering. Нашият изпълнителен директор, Константин Тернянов, ще присъства на форума, като потвърждава нашето взаимодействие с лидерите в индустрията и проследяване на най-новите разработки в интернет и прилежащата инфраструктура.

TBISS редовно участва във всички големи европейски, глобални и регионални peering събития, демонстрирайки нашата неизменна ангажираност към иновациите и сътрудничеството в индустрията. Ние сме горди членове на водещи европейски Internet Exchanges, включително DE-CIX, LINX, AMS-IX, BIX.BG, DATA-IX и други, което гарантира, че оставаме дълбоко свързани с най-влиятелните мрежи.

Европейският Peering Форум предоставя ценна платформа за дискусии и сътрудничество относно бъдещето на интернет инфраструктурата. Очакваме с нетърпение да се свържем с други лидери в индустрията, да разширим нашата мрежа и да открием нови възможности за стимулиране на иновациите.

Каним всички участници да се свържат с нас в Andaz Vienna Am Belvedere, било то по време на сесиите или на социалните събития.