Партньор на UEFA Champions league

Екипът на фирмата, воден от Мартин Тернянов, изгражда Hotspot Wi-Fi система с достъп до Интернет на националния стадион "Васил Левски", многократно надминаваща поставените изисквания и стандарти от UEFA, за провеждането на срещи от най-високото клубно ниво.
Показател за качеството и надежността на извършените дейности е факта, че фирмата се превръща в основен IT парньор на UEFA за България.

CellNet Metro Cable & Wireless

Константин Тернянов е ключов партньор в проекта за Internet провайдер, загърбвайки dial-up и развивайки ethernet като основен протокол за достъп до глобалната мрежа. Компанията разгръща бизнеса си в идеалния център на София, както и в Лозенец, Оборище, Изток и южните квартали на столицата. Развива голяма собствена оптична мрежа, co-location & hosting център.

Тикетинг софтуер

Компанията разработвата първата в България автоматизирана система за event ticketing, която е внедрена в ПФК Левски и в последствие и в ПФК ЦСКА. Софтуера е първият подобен одобрен от НАП, въвел фискализирането на издадените билети в реално време.

Разработка на database базирани системи

Компанията сключва договор с Професионалната футболна лига (ПФЛ) за разработка на уеб базирана стаистическа система за българския професионален футбол. Фирмата получава международно признание за проекта, включително от УЕФА и ФИФА, като става постоянен партньор на световната и европейски футболни централи за България.