Партньор на UEFA Champions league

Екипът на фирмата, воден от Мартин Тернянов, изгражда Hotspot Wi-Fi система с достъп до Интернет на националния стадион "Васил Левски", многократно надминаваща поставените изисквания и стандарти от UEFA, за провеждането на срещи от най-високото клубно ниво.
Показател за качеството и надежността на извършените дейности е факта, че фирмата се превръща в основен IT парньор на UEFA за България.

CellNet Metro Cable & Wireless

Константин Тернянов е ключов партньор в проекта за Internet провайдер, загърбвайки dial-up и развивайки ethernet като основен протокол за достъп до глобалната мрежа. Компанията разгръща бизнеса си в идеалния център на София, както и в Лозенец, Оборище, Изток и южните квартали на столицата. Развива голяма собствена оптична мрежа, co-location & hosting център.

Тикетинг софтуер

Компанията разработвата първата в България автоматизирана система за event ticketing, която е внедрена в ПФК Левски и в последствие и в ПФК ЦСКА. Софтуера е първият подобен одобрен от НАП, въвел фискализирането на издадените билети в реално време.

Разработка на database базирани системи

Компанията сключва договор с Професионалната футболна лига (ПФЛ) за разработка на уеб базирана стаистическа система за българския професионален футбол. Фирмата получава международно признание за проекта, включително от УЕФА и ФИФА, като става постоянен партньор на световната и европейски футболни централи за България.

Поглед към Интернет пространството

След поредица от срещи и презентации, фирмата печели доверието на ПФК Левски, да изработи и администрира първият официален уеб сайт на футболен клуб в България. С помощта на ISP bis.bg на 1 май 1997 година уеб сайта на клуба бе "видим" за света. Поддръжката на всички налични до момента Интернет услуги /mail, IRC, news group, mail list/помогна на Левски да си осигури водещо присъствие в мрежата.

Въвеждане на нови стандарти в предпечатната подготовка

Навлизането на Windows 95 и съпътстващите го програми за предпечатна подготовка, се оказват голямо предизвикателство за фирмите занимаващи се с тази дейност. Нашата компания използва иновациите, като предимство и въвежда нови визуални стандарти, особено в учебните издателства и по-специално в помагала и сборници по геометрия и стереометрия.

Първи стъпки в частния бизнес

През 1994 година, Константин Тернянов основава първата си еднолична фирма, за софтурен съпорт и интеграция на PC хардуер. Започва сътрудничество със съдебната администрация в лицето на Върховния съд, УНСС, както множество частни фирми и чужди представителства.